100 stjerner smiley

Periode:
15. til 17. juli – sidste stop på vej hjem fra sommerferie. Men vi kan vel næsten ikke køre forbi Grünberg uden at se til familien – især når både Ayoe og Kay med forlovede er der!

Lassens fulgte troligt med smiley

Pris:
Gratis – hvad ellers?!?

Facit:
Denne gang holdt vi med begge vogne på legepladsen lige overfor huset. Forholdene er fine – vi kunne få strøm fra Römer’s garage. Og i huset er der jo alt, veludstyret køkken, god servering, gratis mad og fine bad- og toiletforhold smiley

I øvrigt om opholdet:
Vi ankom fra Salzburg ved 6-tiden om aftenen. Henrik og Niels Henrik kørte en tur i Herkules, for at købe lidt el-artikler, så vi kunne få strøm på begge vogne.

Kay havde forberedt aftensmad – spaghetti bolognese. Det var bare hyggeligt, med Gika og Werner, Kay, Brian og Peter, Ayoe, Lassens 5 og os to.

Fredag morgen – efter Karins morgenløbetur over Queckborner Höhe – var der først rundstykker til hele banden, og så kørte vi en tur til Hoherodskopf, hvor der er en sommerrodelbahn. Ikke mage til den i Østrig, men også sjov. Og så var den en del billigere!

Efter en del ture blev de medbragte madpakker spist, inden vi gik i gang med en gang minigolf. Her var der kamp til stregen, men Niels Henrik vandt, tæt forfulgt af Henrik. Men mon de nu spillede efter de samme regler…?

Hjemme i Grünberg igen, gik Henrik og Karin en tur med Gurli og Niels Henrik, mens ungerne legede på trampolinen hos Römers. Turen gik omkring centrum i Grünberg, forbi de smukke bindingsværkshuse og ned gennem Brunnental. På vejen var der lige et stop ved en Kneipp-anlæg, hvor man kunne bade hænder og fødder i iskoldt vand… Og iskoldt, det var det!

Aftensmaden stod på grillmad, som Henrik og Niels Henrik sørgede for. Dertil pandestegte grøntsager og flødestuvede kartofler – mums!

Lørdag morgen var det så afgang. Kl. 9 kørte vi – og klokken var 10 om aftenen før vi var hjemme. Det er altså øv, når der er kø på motorvejen! Men ellers gik turen rigtigt fint og uden problemer.

Se flere billeder fra denne del af ferien her: http://ferie.hakk.dk/#58.0