4 stjerner

Periode:
23.-24. juli 2010 – vi nøjedes med en weekend, for lige at se, om det er noget for os! Det kunne vi så konstatere, at det er – så næste år satser vi på hele ugen, hvis vi ellers kan få det til at passe med ferien smiley

Pris:
120 kr/person pr. nat – dvs. 240 kr da vi jo var to af sted. Hunden talte ikke med smiley

Facit:
Et par skønne dage, med nogle rigtig gode foredrag! Vi ville gerne være blevet længere, men man kan jo ikke altid få det, som man gerne vil… smiley

Vejret var så som så – en del sol, nogle skyer men rigtig meget vind… Så skal vi af sted næste år, bliver det med fortelt! Markisen er langt fra nok – men nu skulle vi jo kun være der en enkelt weekend denne gang.

I øvrigt om opholdet:
Vi ankom fredag sen eftermiddag – vi var nødt til at stoppe i Herning, da Henrik havde glemt sin toilettaske… så der blev indkøbt tandbørste /-pasta, barbergrej, shampoo mv. Og også liiiige det sidste til aftensmaden, som vi heller ikke havde fået med…

Svend Ole anviste os en fin plads i vejkanten lige overfor toiletbygningen – så kan det altså ikke være nemmere. Det eneste minus ved pladsen var så, at vinden blæste som en hel pelikan fra vandet og langs med vores vogn. Så det blev ikke til at sidde så meget ude under markisen, som vi havde håbet.

Efter aftensmaden skulle der have været foredrag med Karsten Isachsen fra Norgen, men han var desværre blevet syg. I stedet for kom tidligere amtsborgmester Erling Tiedeman, som talte om hvorvidt de kristne skal tie stille – altså med hvorvidt de er kristne smiley Det var spændende og meget levende at høre ham.

Efterfølgende blev det så til en lille hyggestund i Inger & Svend Oles fortelt.

Lørdag morgen havde vi lidt for os selv og gik en god tur langs stranden, så Aichi kunne komme i vandet. Det nød hun i fulde drag og blev vasket både ind- og udvendig. (Jeps, også indvendig, for det kom altså ud af begge ende på hende igen…)

Lørdag eftermiddag var det så fangekoret fra Vridsløselille Statsfængsel. Og hvis noget er en fængslende oplevelse – så at høre dette kor. Ikke så meget fordi de kan synge (der er dem der er væsentlig bedre til det! smiley) – men for deres væremåde, levende samvær og fortællinger. Man mærker virkelig, hvor stor en forskel koret og deltagelsen i det har gjort i deres liv – og hvordan de brænder for at hjælpe andre.

Efter koret var der så helstegt pattegris – mums! Så selv om vi var nødt til at stå i kø, så var der godt med mad.

Om aftenen kom så Martin Herbst og talte om “mit livs omvej” – hvordan han efter næsten 20 år i en ledende stilling i Moon-bevægelsen fandt ud af den igen, kom til tro og nu er sognepræst.

Selve fordraget var meget spændende – men efterlod lidt blandede følelser i forhold til Martins måde at præsentere det på.smiley

Egentlig skulle vi være blevet til om søndagen, men tilbage i campingvognen havde Aichi haft et lille uheld (i vores seng… af alle steder!) – så vi pakkede sammen og kørte hjem. Så havde vi også hele dagen til at ordne de småting, som der nu engang er i weekenden. smiley