5 stjerner

Periode:
Traditionen byder, at familieweekenden ligger i weekenden mellem Birgits og Henriks fødselsdag. I år valgte vi dog at rykke det en weekend frem, så det var fra fredag, den 3. til søndag den 5. september. Birgit har fødselsdag den 6. og Henrik den 15. september.

Pris:
2.866 kr for for leje og strøm i Ulla & Kajs sommerhus med indendørs swimmingpool og plads til sneglen udenfor. Vi var i alt 11 personer – Henrik, Karin og Ayoe sov i campingvognen, mens Rita & Thyge, Jens & Ingerlise, Kay & Brian og Birgit & Frida deltes om de 4 soveværelser i huset.

Aichi var ikke med – hun holdt ferie i Hundehuset i Hadsten smiley

Facit:
En skøn weekend med vidunderligt vejr. Frokosten lørdag kunne vi indtage udenfor, og der var også sol nok til en lille lur på terrassen.

I øvrigt om opholdet:
Alle på nær Brian ankom fredag eftermiddag / aften og hyggede os med fælles aftensmad. Resten af aftenen gik med lidt spil, snak og generel hygge. “Børnene” (Frida, Kay og Ayoe) skulle naturligvis afprøve poolen, som var dejlig varm.

Aftensmaden bestod af paella (men uden fisk), tilberedt udenfor.

Lørdag morgen spiste vi morgenmad, bl.a. Ritas hjemmebagte birkes, der som altid gjorde lykke. Derefter forsøgte Kay, om hun kunne smide Frida i vandet… Det lykkedes sådan set også – udover at hun selv røg med i – der var én, som ikke kunne nære sig for at give hende et lille puf. smiley

Så tog vi alle ind til Ebeltoft, da der skulle være øl-festival. Vi så nu ikke meget til øllerne. Egentlig havde vi forventet, at der ville være forskellige stande og smagsprøver osv – men glem det! Men det var nu hyggeligt alligevel at gå gennem de smukke brostensgader.

Frokosten kunne vi som skrevet nyde på terrassen, og derefter var der nogle, der valgte at gå en tur, mens andre benyttede lejligheden til at slappe af og lukke øjnene lidt. smiley Der var også tid for et bad mere – denne gang dog med badetøj…

Aftensmaden stod Birgit for – og vi vik cidermarineret skinke med salat og kartofler til. Mums – det smagte nu bare godt. Brian var heldig – han nåede at komme til aftensmaden. Han skulle på arbejde, og havde derfor ikke mulighed for at være med til hele weekenden.

Søndag morgen efter morgenmad gik vi igang med oprydning og rengøring og sagde tak til hinanden for denne gang. En skøn weekend, med masser af hygge og dejligt samvær med familien.